Analitikák

CímSzerzőOldalszámKieg.adatokMegjegyzésTárgyszavak
A pálinkafőzés történeteSólyom Lajos7-14. l.
Gyümölcsszeszfőzdék területi elhelyezkedése, irányítása, kapacitása, feladataSólyom Lajos15-18. l.
A gyümölcsszeszipar nyersanyagaiSólyom Lajos19-55. l.
CefrézésUjszászi János56-64. l.
Az erjedés elméletePelc Antal65-73. l.
Gyümölcscefrék erjesztésePelc Antal74-80. l.
A bor és a cefre lepárlásaNagypataki Imre81-121. l.
Az érlelésUjszászi Imre122-131. l.
TárolásUjszászi Imre132-153. l.
A gyümölcsszeszipar késztermékeiSólyom Lajos154-159. l.
A gyümölcsszeszipar késztermékeinek vizsgálata, összetételeUjszászi Imre160-172. l.
Gyümölcspálinkák és borpárlatok hibáiUjszászi Imre173-183. l.
Energia- és vízgazdálkodásSaáry Miklós184-194. l.
Gyümölcsszeszipari melléktermékek és hulladékokSólyom Lajos195-196. l.
Egészség- és vagyonvédelemVarga József197-200. l.
Törvényes előírásokVarga József201-206. l.